Tarieven

Puppy cursus

Pups kunnen getraind worden op zeer jonge leeftijd. Als ze nog bij de fokker zijn tot aan 7 of 8 weken, kan er al een basis gelegd worden voor het luisteren, heel beperkt natuurlijk maar toch.

Als u uw pup in huis heeft, start direct het opvoeden van uw hond. Echter het meest belangrijke is de socialisatie met de wereld waarin hij/zij gaat leven. Wilt u meer weten over socialiseren klik dan hier.

Daarnaast kunt u starten met de eerste gehoorzaamheidsoefeningen waarbij we moeten begrijpen, dat wij wel eerst duidelijk moeten maken wat b.v. het woordje zit betekend.

Een hond spreekt geen Nederlands het is belangrijk hem/haar dit op een diervriendelijke manier uit te leggen. Daar help ik u bij.

In een paar lessen leert uw hond zijn of haar naam, aandacht te geven, zitten, liggen, wat nee betekend en dat hij/zij bij u komt als u roept. Zo leggen we al heel snel een basis voor de verdere gehoorzaamheid.

Er is immers niets leuker dan een hond, die je overal mee naar toe kunt nemen. Heus het is niet zo moeilijk als je de goede leerprincipes van de hond in acht neemt. Neem contact op voor een snel resultaat.